Advocaat Leiden

Advocaat: mr. L. (Linda) Rijsdam
Telefoonnummer: 06 455 98 333
E-mail: rijsdam@kamphuisrijsdam.nl

Advocaat Leiden

Zoekt u een advocaat in Leiden? mr. Linda Rijsdam is uw advocaat in Leiden. Bent u op zoek naar gedegen rechtshulp in Leiden, dan bent u bij het Kamphuis & Rijsdam Advocaten, het advocatenkantoor in Leiden aan het juiste adres. Kamphuis & Rijsdam Advocaten hebben een klantenbestand van Leiden e.o. tot ver in de provincies.

mr. Linda Rijsdam studeerde in 2007 af aan de Universiteit Leiden met als specialisatie strafrecht. Tijdens haar studie heeft zij als juridisch medewerker bij de bekende Utrechtse strafpleiter P.H. Piet Doedens. Na haar afstuderen is mr. Linda Rijsdam als advocaat in begonnen in Katwijk, waar zij tot 2013 werkzaam was in de algemene (proces)praktijk.

mr. Linda Rijsdam is juridisch breed georiënteerd en combineert grondige algemene kennis van het recht met specialisatie op verscheidene rechtsgebieden. Vaak heeft een juridisch probleem raakvlakken met meerdere rechtsgebieden. Het is dan belangrijk dat u als cliënt kan terugvallen op een stevige juridische basis.

De aanpak van mr. Linda Rijsdam kenmerkt zich door een open, no-nonsense benadering. Bij de aanvang van uw zaak zal mr. Linda Rijsdam direct een gedegen inschatting maken van uw proceskansen. In eerste instantie zal mr. Linda Rijsdam, vervolgens bezien of het geschil in onderling overleg kan worden opgelost. Dit geniet vaak de voorkeur, omdat partijen dan vrij snel zekerheid hebben omtrent hun rechtspositie. Indien een regeling in der minne niet tot de mogelijkheden behoort of mr. Linda Rijsdam bemerkt dat de wederpartij u schade berokkent, dan zal mr. Linda Rijsdam een procedure opstarten.

mr. Linda Rijsdam is lid de Haagse Vereniging van Jeugdrecht Advocaten en treedt op als bijzonder curator voor minderjarigen.

Rechtsgebieden

  • Strafrecht
  • Jeugdstrafrecht
  • Personen- en familierecht
  • Civielrecht
  • Bestuursrecht
  • Huurrecht
  • Belastingrecht (particulieren)

Maak nu een afspraak

Verstuur

Ons Adres

Lammermarkt 206 • 2312 CW Leiden

Telefoon

071-3627507

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00

E-Mail

info@kamphuisrijsdam.nl

24 uur bereikbaar

[wprevpro_usetemplate tid=”1″]