Linda Rijsdam | Kamphuis & Rijsdam Advocaten

mr. L. Rijsdam

Linda Rijsdam is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden met als specialisatie strafrecht. Tijdens haar studie heeft zij ruim drie jaar gewerkt als juridisch medewerker bij de bekende Utrechtse strafpleiter P.H. (Piet) Doedens. Hierbij heeft zij zeer veel ervaring opgedaan in het strafrecht doordat zij heeft meegewerkt aan grote strafzaken. Na afronding van haar studie is zij op 1 februari 2008 als advocaat in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Katwijk. Binnen dit kantoor heeft Linda een eigen algemene praktijk opgebouwd. Linda staat cliënten bij binnen diverse rechtsgebieden, zoals het strafrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht, civiel recht, huurrecht, arbeidsrecht en belastingrecht.

Linda is lid van de Haagse Vereniging van Jeugdrecht Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het jeugdrecht en treedt met grote regelmaat op voor ouders en minderjarigen in procedures tot ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en gesloten plaatsing en bij de kinderstrafrechter. Ook treedt Linda op voor minderjarigen als bijzonder curator.

Met ingang van 1 augustus 2013 is Linda samen met Roelien Kamphuis-Jansen van Rosendaal een kantoor gestart onder de naam Kamphuis & Rijsdam Advocaten te Leiden. Linda is te bereiken via rijsdam@kamphuisrijsdam.nl of direct op nummer 06 455 98 333