De Advocaten in Leiden

mr. R.A.M. Kamphuis

Roelien Kamphuis heeft vóór haar rechtenstudie Duits gestudeerd en heeft tijdens en na die studie een aantal jaren als persoonlijk medewerkster van een Tweede Kamerlid gewerkt. Aansluitend is zij enige jaren in het bedrijfsleven en bij een pleegzorginstelling werkzaam geweest. Roelien is in 1996 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden in het civiel recht, met als specialisatie arbeidsrecht.

Tijdens haar rechtenstudie heeft Roelien als juridisch secretaresse gewerkt bij Advocatenkantoor Jansweg in Haarlem en daarna bij Van der Plas & Blok Advocaten in Katwijk. Zij is in 1996 als advocaat beëdigd en is sindsdien in de algemene praktijk werkzaam, met de nadruk op de gebieden personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Van 1996 tot medio 2013 heeft Roelien gewerkt bij een advocatenkantoor in Katwijk. Roelien heeft als “nevenactiviteit” nog het aandeelhouderschap in – en de juridische ondersteuning van een commerciële franchise-organisatie.

Per 1 augustus 2013 heeft Roelien samen met Linda Rijsdam de overstap gemaakt naar hun eigen nieuwe kantoor Kamphuis en Rijsdam Advocaten in Leiden. Roelien is te bereiken via kamphuis@kamphuisrijsdam.nl